Google

17.9.06

Kukkakaalin turhat lehdet

Vihannestiskin ääressä ei nykyisin sitä enää yleensä näe. Mutta taannoin sen kuitenkin näin: keski-ikäinen nainen riipimässä kukkakaalista lehtiä: hän ei maksaisi kauppiaalle senttiäkään ylimääräisestä.

Katselin naista ja tuumailin itsekseni: tietämätön naisparka. Hennot herkät pienet lehdet käytän salaatin täydennykseen. Isommat lehdet ja kanta päätyvät keittoihin, kastikkeisiin, patoihin, muhennoksiin. Nainen ei tiennyt mitä herkkuja kitsauttaan heitti pois. Kaalit ovat loistavia maustekasveja. Ne tuovat omalta osaltaan ruokaan ruuan maun.




Site Feed osoitteesta
http://feeds.feedburner.com/mielikuvaelama


Jos linkkilista ja arkisto eivät näy, klikkaa tästä, blogin otsikkoa 'mielikuvaelama' tai '<< Home' -linkkiä yllä.